Partner

Door mee te lopen met medewerkers en leidinggevenden zien we wat er in praktijk gebeurt. We staan open voor expliciete vragen, maar ook voor signalen die minder dicht aan de oppervlakte liggen. Dat is onze antropologische invalshoek.

Onze focus ligt op organisatieontwikkeling. Verandering is tenslotte geen doel op zich, jouw organisatie moet er beter van worden. Beter voor je klanten, beter voor je partners, beter voor je medewerkers en liefst ook beter onder de streep. En dat is het bedrijfskundige perspectief.

 

Challenger

Kies je voor veranderpartners, dan kies je voor een succesvolle maar bij vlagen ook confronterende aanpak. We moedigen je aan, maar dagen je ook uit. We zijn sensitief voor wat er speelt, maar stellen ook lastige vragen. We zien je kracht, maar ook je zwaktes. En altijd zijn we je metgezel. Als echte veranderpartners reizen we met je mee naar de nieuwe werkelijkheid van jouw organisatie.

 

Adviseur

We hebben gedegen kennis van organisatievormen en verandermodellen. Opgedaan uit studie en ervaring. We blijven ons laven aan nieuwe kennis en inzichten in ons vakgebied, regelmatig scholen we onszelf bij. Maar hoe mooi een theoretisch model ook is, we komen nooit met een standaard oplossing. Jouw organisatie is uniek, dus veranderpartners levert maatwerk. Van advies tot en met implementatie, als je dat wilt.

Resultaten

Dit is wat een samenwerking met veranderpartners je oplevert:

  • Leiderschap dat richting en ruimte geeft.
  • Een organisatiestructuur die het werk makkelijker maakt.
  • Medewerkers die verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen.
Vraag nu advies

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Vraag advies

Wie we helpen

Onze opdrachtgevers schakelen veranderpartners in als ze duurzame verandering tot stand willen brengen. We werken regelmatig voor nationale, provinciale of lokale overheid, maar ook voor bedrijfsleven en not for profit.

Top